o nama

viator auto

Viator d.o.o. je jedan od vodećih centara za prodaju održavanih, provjerenih i kvalitetnih rabljenih vozila. S višegodišnjim iskustvom poslujemo na lokacijama u Splitu i Zagrebu.

Viator – najbolji izbor za sigurno putovanje!

Naša misija je jednostavna: Ostvariti zadovoljstvo naših klijenata i partnera kroz pružanje visokokvalitetne usluge prodaje vozila. Nositelji smo certifikata ISO 9001, koji je pored brojnih zadovoljnih korisnika, još jedna potvrda kvalitete našega rada.

Kod same kupnje savjetovat će vas naše stručno osoblje i pomoći pri izboru. Bilo da tražite manja gradska vozila, elegantne coupee, obiteljske limuzine, monovolumene, putničke kombije ili luksuzne marke, u Viatoru možete izabrati željenu marku, model pa čak i boju.

Udobnost i sigurnost svakog vozila možete provjeriti na testnoj vožnji a za jednostavnu kupnju na raspolaganju su brojne mogućnosti i paketi financiranja.

Nudimo i zamjenu starog vozila za vozilo iz naše ponude. Potrebno je samo dovesti staro vozilo našim stručnjacima koji će vam osigurati brzu i sigurnu procjenu.

Od prvog dana slušamo potrebe naših korisnika te vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Obratite nam se s povjerenjem, tu smo za vas!

Naziv: VIATOR d.o.o.
OIB: 64731717121
MB: 2039290
MBS: 060215982

Sjedište tvrtke:
Split, Kralja Držislava 6
Sudski registar:
Trgovački sud u Splitu

Temeljni kapital:
30.000.000,00 kn
Član uprave: Trpimir Botica
Prokurist: Iva Pezo

Žiro račun:
IBAN-HR2523400091110211436 PBZ d.d. Zagreb

20 godina tradicije

naša povijest

 • 1

  Početak

  Tvrtka je osnovana

 • 2

  Poslovnica Split

  Poslovnica u Splitu

 • 3

  Poslovnica Zagreb

  Poslovnica Zagreb

Vozila na lageru
zadovoljnih kupaca
zaposlenika
poslovnica