Saznajte više o nama

Viator d.o.o. je jedan od vodećih centara za prodaju održavanih, provjerenih i kvalitetnih rabljenih vozila. S višegodišnjim iskustvom poslujemo na lokacijama u Splitu i Zagrebu.

Naša misija je jednostavna: Ostvariti zadovoljstvo naših klijenata i partnera kroz pružanje visokokvalitetne usluge prodaje vozila. Nositelji smo certifikata ISO 9001, koji je pored brojnih zadovoljnih korisnika, još jedna potvrda kvalitete našega rada.

Nudimo najveći izbor, od nekoliko tisuća rabljenih vozila, od kojih sva imaju provjerenu povijest, ispitana su od strane iskusnih stručnjaka te dolaze uz jamstva i do 24 mjeseca.

Kod same kupnje savjetovat će vas naše stručno osoblje i pomoći pri izboru. Bilo da tražite manja gradska vozila, elegantne coupee, obiteljske limuzine, monovolumene, putničke kombije ili luksuzne marke, u Viatoru možete izabrati željenu marku, model pa čak i boju.

Udobnost i sigurnost svakog vozila možete provjeriti na testnoj vožnji a za jednostavnu kupnju na raspolaganju su brojne mogućnosti i paketi financiranja.

Nudimo i zamjenu starog vozila za vozilo iz naše ponude. Potrebno je samo dovesti staro vozilo našim stručnjacima koji će vam osigurati brzu i sigurnu procjenu.

Od prvog dana slušamo potrebe naših korisnika te vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Obratite nam se s povjerenjem, tu smo za vas!

Viator – najbolji izbor za sigurno putovanje!


Naziv: VIATOR d.o.o. 
OIB: 64731717121 
MB: 2039290 
MBS: 060215982

Sjedište tvrtke:
Split, Kralja Držislava 6 
Sudski registar:
Trgovački sud u Splitu

Žiro račun: IBAN-HR2523400091110211436, PBZ d.d. Zagreb 

Temeljni kapital: 
30.000.000,00 kn 
Član uprave:  Trpimir Botica 
Prokurist: 
Iva Pezo