V.B.Auto Prodaja rabljenih vozila i ovlašteni Opel servis

V.B. Auto kao “Viatorova” sestrinska tvrtka bavi se prodajom kvalitetnih rabljenih vozila, a ujedno je i ovlašteni Opel servis.Uz prodaju, tu su usluge limarije, lakirnice i praonice koje zadovoljavaju sve trenutačno važeće standarde.

"Na tržištu smo od 2016. godine te dobro poznajemo preferencije klijenata i način kako odgovoriti na sve izazovne situacije u čemu ni ova godina nije bila iznimka. Uz sve turbulencije na tržištu auto industrije koje se ogledaju kroz krizu nabave/isporuke vozila,servisiranja...uspijevamo ne samo održati uspješno poslovanje već ga i unaprijediti. Ostvarujemo kontinuirani rast, a ove godine bilježimo značajno povećanje prometa u odnosu na prethodnu godinu. To potvrđuje činjenicu da su klijenti u nama prepoznali pouzdanog i kvalitetnog partnera."

Prodajna flota V.B. Auto obuhvaća automobile svih kategorija te raznih marki i modela, od malih gradskih vozila, preko poslovnih limuzina, SUV-ova svih dimenzija, do putničkih kombi vozila i teretnih kategorija. Raspolažemo i jednom od najvećih flota u luksuznom segmentu. Uglavnom je riječ o novijim rabljenim vozilima starosti već od godine dana s relativno niskim kilometražama. “Najzastupljenije marke uključuju premium vozila iz Mercedes-Benz i Audi game, zatim niz modela iz palete VW, Opel, Peugeot, Renault, Suzuki, Toyota, Kia te ostalih marki. Cilj nam je biti lider u prodaji rabljenih vozila ne samo na području Dalmacije već i u cijeloj Hrvatskoj.” kazao je Grubišić ističući dalje važnost svojih djelatnika. “
Kontinuirano ulaganje u obrazovanje djelatnika jedan je od glavnih stavki našeg uspješnog poslovanja. Redovito unaprjeđujemo znanje i kompetencije posebice prodajnog osoblja koje pružanjem iznimne stručne podrške klijentima predstavlja važnu ulogu prije, tijekom i nakon procesa kupnje. Ove godine smo zbog povećanja obima posla išli u proširenje kadra, a sljedeću godinu planiramo nastaviti u istom pravcu.”