Welcome to AutoTrader Blog

Otkrijte “Smart Buy” automobile modernog doba

Otkrijte “Smart Buy” automobile modernog dobahttp://viator-auto.com/wp-content/uploads/2013/05/1.jpg

Izvor: Journal.hr, 15. ožujak 2018.

Rabljeni automobili su smart buy novog doba

Lagano rabljeno vozilo zapravo je najbolja opcija kupnje zbog nekoliko ključnih faktora, ali samo ako dolazi od provjerenog i sigurnog prodavača. Radi se o gotovo pa novom automobilu, a po mnogo pristupačnijoj cijeni nego što biste platili taj isti da ste prvi vlasnik. Zapravo se najčešće radi o vozilima koja su bila minimalno korištena i samim time dovoljno upoznata sa svim prednostima i manama.

Povoljnija cijena vozila možda je najistaknutiji faktor jer za mnogo manje novaca možete kupiti auto koje inače, izlazi iz vaših financijskih okvira i mogućnosti. Jako često o takvom automobilu možete samo maštati, a još češće se dešava da se kupci barem malo preračunaju i odluče se na kupnju vozila koje na kraju teže otplaćuju. U tom smislu kupnja rabljenog vozila je zapravo pravi smart buy odabir jer ćete lakše do prestižnijeg vozila, provjerenih karakteristika, a s mnogo manjim troškom. Vozilo je odmah dostupno, što je naravno jako bitno jer želimo čim prije uskočiti u njega a ne nestrpljivo ga čekati još mjesecima.

Smart Buy možda ipak najviše dolazi do izraza kada usporedite kakve sve automobila možete na ovaj način kupiti. U ponudi Viatora nalaze se automobili koji će zadovoljiti ama baš svaku potrebu: Opel, Smart, Suzuki, Peugeot, Renault, Audi, BMW i Mercedes brenda, a tu je i više od 1000 trenutno dostupnih automobila u ponudi pa doista možete sigurno naći baš ono vozilo koje odgovara vašim potrebama i budgetu.

Bilo da se radi o automobilu koji vam je potreban za gradsku vožnju, onaj velikog putničkog i prtljažnog prostora za obiteljske vožnje ili onaj za terensku vožnju, ili pak želite nešto luksuzniji automobil, a svi su atraktivni modeli u automatic i varijanti s mjenačem s iznimnim dizajnom i iznimno atraktivnim izgledom.

Uzevši financijski faktor kupnje u obzir, imajte na umu da svaki kupljeni, posve novi automobil nakon tri godine vožnje, nevezano vozite li ga svakodnevno na posao, povremeno tijekom tjedna ili ga čak cjelodnevno koristite sedam dana u tjednu, da to isto vozilo nakon tri godine vlasništva ne može vrijediti više od 60% svoje originalne vrijednosti.

Radi se o statistici koja je neumoljiva i pomalo okrutna. I zato je upravo ovo smart buy opcija, jer vi plaćate tu nižu cijenu, a dobivate gotovo pa novi automobile uz garancije. A nije za zanemariti da osim stručne pomoći u odabiru automobila, dobivate na jednom mjestu i pomoć oko rješavanja financijskih uvjeta, osiguranja, registracije vozila. Ovako ćete se rriješiti i  onog manje lijepog i napornog dijela posla pri kupnji automobila.

Troškovi i trajanje automobila

Također morate imati na umu da automobil dolazi uz svakodnevne i godišnje troškove, od parkiranja, servisa, zimskih guma pa do godišnje registracije. Tako da ćete sigurno morati posegnuti u onaj dio budgeta koji ste s kupnjom gotovo novog automobila u Viatoru uštedjeli.

Suprotno ustaljenom mišljenju da se danas proizvode stvari kako bi trajale kraće, u automobilskoj industriji slučaj je upravo obrnut. Auti koji se danas proizvode napravljeni su od najlakših, najotpornijih materijala tako da je njega i održavanje iznimno laganu u odnosu na svega pet ili deset godina unazad.

Prednosti kupnje rabljenog automobila

Sve prednosti kupnje rabljenog automobila možda je ipak najbolje vidjeti nabrojena na jednom mjestu, niže donosimo one najvažnije:

– rabljena vozila već od 4 mjeseca starosti vozila
– provjerena prošlost vozila
– uvid u servisne podatke vozila
– niska kilometraža na vozilima
– garancija točne kilometraže (bez rizika kupnje vozilaza kojeg nemate uvid u točno stanje prijeđenih kilometara )
– vozila sa jamstvom proizvođača
– vozila imaju dodatno jamstvo Viatora
– viator prodajni savjetnici samostalno rješavaju financiranje prema bankama i leasing društvima
– ovisno o načinima kupnje, savjetovat ćemo Vas kako ostvariti maksimalna prava s aspekta poreznog tretmana vozila
– odmah dostupna vozila za probnu vožnju
– za svakog kupca koji dovede dodatnog kupca odobrava se vaučer koji se može koristiti u Viator servisu VB Auto

Upravo takve mogućnosti ima Viator sa svojih preko tisuću odmah dostupnih vozila različitih marki i modela. Izbor je stvarno veliki tako da možete birati auto prema svom lifestyleu. Svako takvo vozilo dolazi u paketu s već plaćenom registracijom i porezom na cestovna motorna vozila. I rabljeni automobil star već od samo četiri mjeseca, a koji ćete kupiti na ovaj način zapravo će biti gotovo nov, zadovoljavat će sve vaše potrebe, čak i onu za prestižem, a i trajat će dulje.

Upravo je u ožujku još dostupan najveći izbor vozila tako da je sada najbolje vrijeme za kupnju takvih automobila jer je ponuda najveća (više od 1000 dostupnih vozila), no ukoliko imate svoju tvrtku, s obzirom na nove pogodnosti koje su stupile od 1. siječnja na snagu, gdje je ovakva kupnja 50% porezno priznat trošak, to čini doista super priliku za smart buy. Za mnogo manje novaca dobit ćete jedan stvarno odličan paket s automobilom koji vam inače možda nije dostupan. Za pregled vozila i probnu vožnju svi zainteresirani mogu se direktno javiti na broj 099 634 9251 i posjetiti viator-auto.hr.

Categories:

MOST POPULAR BRANDS:

View All Popular Brands