Welcome to AutoTrader Blog

Tri razloga zašto je sada idealan trenutak da iznajmite auto

Tri razloga zašto je sada idealan trenutak da iznajmite autohttp://viator-auto.com/wp-content/uploads/2013/04/viator-novost-1-preview-foto.jpg

Izvor: Journal.hr, 23.veljača 2018.

Grad zameten snijegom odlična je prilika za iskoristiti sve pogodnosti dugoročnog najma vozila. Naime, Viator business mobility je usluga koja pokriva potpunu mobilnost bez potrebe angažiranja vlastitih resursa. Dugoročni najam vozila donosi razne opcije i mogućnosti koje su poželjne upravo u ovakvim, snježnim, situacijama. U ovakvim situacijama ne brinete se o tri najčešće zimske boljke – zimskim gumama, asistenciji na cesti te mogućoj zamjeni vozila prema potrebama.

Upravljanje voznim parkom, održavanje tehničke ispravnosti i briga o svakom vozilu u floti odgovorna je zadaća povjerena stručnom osoblju Viator tehničke službe kako bi se u svakom trenutku osigurala mobilnost i najviša razina usluge. Viatorova flota sadrži odmah dostupna registrirana vozila – od malih gradskih vozila do premium klase, putničkih i dostavnih vozila, a uslugu dugoročnog najma moguće je realizirati u istom danu (odabir željenog modela vozila, ugovaranje usluge, isporuka vozila), što je svakako prednost u zimskim danima kada vam jedno takvo vozilo za borbu sa snježnim cestama i otežanim cestovnim uvjetima odmah treba.

Ponudu vozila možete saznati putem linka Dugoročni najam, putem poziva na +385 1 640 35 41 te slanjem upita na vbm@viator-auto.hr.

Categories:

No comments yet.

LEAVE YOUR REPLY

Reset all fields