SERVIS VOZILA

Naša tvrtka V.B. Auto d.o.o. zadužena je za obavljanje servisnih usluga za osobna i manja dostavna vozila svih brendova. Servis vozila nalazi se u Splitu u ulici Kralja Držislava 6 u sklopu Centra tvrtke Viator d.o.o.

Osim standardnih servisnih paketa koji uključuju servisne radove iz kategorije redovnog održavanja osobnih i dostavnih vozila (npr. servis zamjene motornog ulja, kočionih obloga i diskova, zamjene amortizera i tsl.), klijentima nudimo i izvanredne servisne radove za detektiranje kvara (kompjuterska dijagnostika vozila) i uklanjanje neispravnosti na vozilu.

Uz servisiranje i popravak mehaničkih i električnih sustava na vozilu, V.B. Auto servis vozila pruža i uslugu popravka limarije vozila te lakiranje pojedinih elemenata ili cijelog vozila u lakirnici.

Posebnu pažnju posvećujemo odabiru i ugradnji kvalitetnih rezervnih dijelova renomiranih brendova i proizvođača. Ugradnja provjerenih rezervnih dijelova od strane profesionalnih djelatnika najbolje su jamstvo ispravnog funkcioniranja vozila, bez obzira da li se radi o metlicama brisača ili motornom ulju.

Možete nas posjetiti na navedenoj lokaciji ili nam najaviti svoj dolazak u servis telefonski ili putem e-maila.

Dočekati će Vas servisni savjetnici V.B. Auto servisa.

 

Usluge V.B. Auto servisa možete platiti gotovinom, debitnim i kreditnim karticama uz mogućnost obročnog plaćanja (na rate). Obratite nam se s povjerenjem.

Više...


Servis, održavanje i popravak svih marki vozila

Servis zamjene ulja
Servis klima uređaja
Zamjena kočionih obloga
Zamjena amortizera
Zamjena guma
Procjena štete
Usluga zamjenskog vozila

Direktor servisa:
Suzana Ivišić
Radno vrijeme:
pon-pet: 08:00 - 16:00h
sub: 08:00 - 13:00h
Kralja Držislava 6, Split