Putuj. Doživi. Mijenjaj.

Viator business mobility je usluga dugoročnog najma vozila i upravljanje voznim parkom namijenjena poslovnim klijentima koji zahtijevaju potpunu mobilnost bez potrebe angažiranja vlastitih resursa.

Vaša mobilnost naš je prioritet .

Riječ je o paketu različitih fleksibilnih i transparetno prikazanih usluga, prava i pogodnosti koje klijent može odabrati s obzirom na svoje individualne  potrebe, a koje se aktiviraju kroz ugovor o dugoročnom najmu. Ukoliko tijekom trajanja ugovora nastupi okolnost i/ili trošak izvan okvira definiranih ugovorom, isti se transparentno prefakturira klijentu. Na ovaj način klijentu se u jednoj mjesečnoj rati obračunaju samo nastali troškovi što odmah podrazumijeva troškovnu učinkovitost uz operativnu i logističku podršku za vrijeme korištenja vozila.

U dugoročnom najmu ne opterećujete bilancu svoje tvrtke, ne plaćate učešće, a uslugu plaćate prema stvarnom korištenju i potrošnji vozila.

Upravljanje voznim parkom, održavanje tehničke ispravnosti i briga o svakom vozilu u floti odgovorna je zadaća povjerena stručnom osoblju Viator  tehničke službe kako bi se klijentu u svakom trenutku osigurala mobilnost i najviša razina isporučene usluge. Vaše zadovoljstvo isporučenom uslugom i odnos koji gradimo surađivajući iznova, najveća nam je nagrada.

Za eksluzivni komfor u korištenju vozila ugovorite i ''Viator Door to Door'' uslugu – dostava vozila na adresu tvrtke ili kućni prag za obavljanje različitih sezonskih aktivnosti na vozilu: servisi, zamjena guma, tehnički pregled ili za bilo koje druge izvanredne aktivnosti na vozilu.

Viatorova flota sadrži veliku gamu odmah dostupnih registriranih vozila: od malih gradskih vozila do premium klase, putničkih i dostavnih vozila. Uslugu dugoročnog najma moguće je realizirati u istom danu (odabir željenog modela vozila, ugovaranje usluge, isporuka vozila).

Kontaktirajte nas, zatražite savjet i model korištenja vozila koji bi Vama najviše odgovarao.

Više...

B-klasa 2017
diesel/automatic
Godina: 2017
Već od
5.148,00 Kn/mjesec
POŠALJI UPIT
Usluge upravljanja voznim parkom uključene u ratu najma
Savjetovanje
Redovno održavanje
Zamjensko vozilo
Vulkanizerske usluge
Tehnička podrška
Obavezno i kasko osiguranje
Tehnički pregled i registracija vozila
Porez na CMV i RTV pristojba